orrfolyás

Orrfolyás nátha miatt

Allergiás orrfolyás

Panaszaival azonnal forduljon orvoshoz!

Természetes módszerrel az allergia ellen

A leghatásosabb módszer az allergia ellen természetesen az irritációt okozó tényező elkerülése, ez azonban nem mindig lehetséges – például porallergia vagy pollenallergia esetén aligha tudjuk elintézni, hogy ne kerüljünk a közelükbe. Ilyen esetekben hasznos lehet a tünetek kezelése és az érzékenység megszüntetése, amire lehetőség is van bizonyos homeopátiás szerek használatával. Ehhez nem is feltétlenül kell orvosi felügyelet, elég lehet mondjuk könyvek vagy cikkek alapján kiválasztani a szert, ami számunkra hatékony lehet. A kiválasztás nem könnyű, de néhány alapelvet betartva mindenki megtalálhatja a számára megfelelő homeopátiás szert.

 

Homeopátiás szerrel előre felkészíthetjük a szervezetet az allergiás időszakra


Ha tudjuk, hogy mi okozza az allergiás reakciót, az ebből készült homeopátiás szerrel előre felkészíthetjük a szervezetet az allergiás időszakra. Homeopátiás szer készül manapság parlagfűből, ürömből, pollenekből és számos más gyakori allergénből. Akkor sem késtünk el, ha már beköszöntött az allergiaszezon: az egyéni tünetek szerint választott szerekkel csökkenthetjük a kellemetlen allergiás panaszokat. A szer kiválasztásakor mindenképpen keressük a tüneteket kiváltó okot, hogy hol jelentkeznek a tünetek (például az orrunkat, a szemünket vagy a torkunkat irritálja az adott anyag), és határozzuk meg a tünet jellegét (például maró könny, vizes orrváladék stb.) Fontos az is, hogy milyen külső körülménytől leszünk jobban.

Akkor sincs minden veszve, ha erre nincs idő, és hirtelen kellene valami, ami mérsékli az allergiás reakciót: ma már számos allergia elleni szer létezik, ami a leggyakoribb allergiatípusok tüneteit enyhíti. Ezekkel azonban nem árt vigyázni, ugyanis némelyik eltompít, és csökkenti a koncentrációkészséget, így nem szabad a gyógyszer bevétele után vezetni, vagy nagyfokú odafigyelést igénylő tevékenységeket folytatni. Ha azonban ilyesmire nem készülünk, jó szolgálatot tehetnek ezek az allergiagyógyszerek, ráadásul mostanság már olyanok is kaphatók, amiknek nincs ilyen mellékhatásuk.
 

Linkek:
Keresned sem kell!

FaXuniL Kft (H-2220 VECSÉS Város utca 2., telefon:+36-30-256-8-255, adószám13017996-2-13)

Google PageRank